Standbouw-test

Standbouw-test

Wanneer je op zoek bent naar standbouw ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Zo kan je bij Black Reindeer niet alleen jouw eigen stand kopen. Maar ook huren is een van de mogelijkheden. Zo moet een beursstand niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ons uniek en modulair concept zorgt ervoor dat je je stand steeds kan uitbreiden, ongeacht te grootte van de stand. Je kan kiezen tussen een aantal kant-en-klare mogelijkheden op deze pagina of zelf je stand naar eigen wens samenstellen. Wil je direct al meer informatie ontvangen over het huren of kopen van een stand? Neem dan direct contact op voor meer informatie.

Voordelen van een eigen beursstand

Standbouw

Wanneer je opzoek bent naar standbouw ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Zo kun je bij Black Reindeer niet alleen jouw eigen stand kopen. Maar ook huren is een van de mogelijkheden. Zo moet een beursstand niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ons unieke en modulaire concept zorgt ervoor dat je je stand steeds kan uitbreiden, ongeacht te grootte van de stand. Je kan kiezen tussen een aantal kant-en-klare mogelijkheden op deze pagina of zelf je stand naar eigen wens samenstellen. Wil je direct al meer informatie ontvangen over het huren of kopen van een stand? Neem dan direct contact op voor meer informatie.

Over Black Reindeer

Black Reindeer is dé specialist op het gebied van beursstands. Voor ontwerp, realisatie en op- en afbouw ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Door middel van een fraaie beursstand kan je jouw bedrijf laten stralen tussen alle andere bedrijven. Door middel van een uniek concept kan je jouw bedrijf eenmalig of vaker op een stijlvolle wijze uitlichten. Ons unieke en modulaire concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden biedt oneindig veel mogelijkheden. Zelfs de grootte van de beursstand maakt niet uit. Daardoor kan je met samen met jouw beursstand mee groeien. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Een kleine greep uit ons portfolio

Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Black Reindeer.

Ruime mogelijkheden

Black Reindeer beschikt over ruime mogelijkheden voor jouw beursstand. Zo kan je ons inschakelen voor het ontwerpen, realiseren op- en afbouwen. Maar ook leveren wij graag andere oplossingen, zoals tapijt, meubels, verlichting en meer.

Kortom, een ruime veelzijdigheid brengt het voordeel mee dat je jouw beursstand van A tot Z kunt regelen bij één partij. De specialisten van Black Reindeer staan voor je klaar om jouw wensen en ideeën te verwerken in een definitief ontwerp. Ook helpen wij graag bij het invullen van alle veiligheidseisen waaraan jouw beursstand moet voldoen. Samen sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Black Reindeer voor meer informatie.

Direct bellen of liever mailen?

Laat je inspireren

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier

Black Reindeer Productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: info@blackreindeer.nl

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01