Beurs stands

Beurs stands

Beurs stands

Wanneer je zoekt naar beurs stands ben je bij Black Reindeer aan hét juiste adres. Zo kan je met beurs stands zorgen dat jouw bedrijf opvalt op een door jou gekozen beurs. Doordat jouw beurs stands aansluiten op jouw bedrijf krijgt de bezoeker van jullie beurs stands gelijk een volledig gevoel. Daardoor zal jouw product of dienst de aandacht wekken van bezoekers. Niet alleen kan je daardoor eenvoudiger in contact komen met nieuwe potentiële klanten, maar ook biedt het nieuwe- en bestaande klanten vertrouwen. Kortom, alles valt of staat met het design en opzet van jouw beurs stands.

Doordat de professionals van Black Reindeer dagelijks bezig zijn met het ontwerpen, produceren en monteren van een tal van stands kunnen wij je als geen ander voorzien van advies. Zo krijg jij een unieke stand en zullen bezoekers enthousiast worden bij het zien van jouw stand. Bovendien beschikt Black Reindeer niet alleen over de mogelijkheid om een stand te kopen. Maar ook kun je beursstand te huren bij Black Reindeer.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Aanpasbare stands met Black Reindeer

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier