Presentatiewanden

Lightbox "to go"

Onze “pop-up” lichtwanden zijn super-eenvoudig te installeren en kunnen overal ingezet worden. OP de beurs, in een showroom, in uw entree. Bovendien kan deze makkelijk door een sales manager of hostess in een mum van tijd in elkaar gezet worden, denk maar voor een deelname aan een congres. 

Dankzij de compacte verpakking neem je deze pop-up lightbox overal met je mee.  

Klein verpakt, maximale impact!

Onze custom vouwwanden zijn erg strakke en mooie wanden die vrijstaand opgebouwd kunnen worden. Het is mogelijk zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een visual met print te voorzien.  De montage gaat supersnel dankzij een slim uitvouwsysteem.

Aangezien de doeken met een siliconen pees in de frames bevestigd worden, ziet deze wand er altijd strak uit, en heb je nooit vouwen in het doek.

Dankzij de compacte verpakking (in een trolley op wieltjes) neem je deze wand gewoon mee in de kofferbak van je auto.  Een mobiele oplossing met de looks van een maatwerk wand.

Tevens verkrijgbaar met geïntegreerde LED verlichting.

Razendsnel opgebouwd, voor elk budget

Onze buizenframe presentatiewanden zijn snel en makkelijk op te bouwen zijn door één persoon en bovendien geschikt voor elk budget. 

Het buizenframe bouw je zo op, waar je vervolgens een dubbelzijdig bedrukt doek simpel over heen trekt en onderaan vast ritst. Dit is een zeer efficiënte en bovendien goedkope oplossing.

Afmetingen

Wij kunnen deze displays in praktisch elke maat leveren! Contacteer ons met uw concrete plannen en wij kijken welke oplossing het beste bij u past! 

Textielframes

Aluminium textielframes met full colour visuals zijn niet alleen heel snel opgebouwd, maar de visuals kunnen ook makkelijk uitgewisseld worden.

Bovendien zijn ze door het lichte gewicht, makkelijk verplaatsbaar en daarom handig voor verschillende toepassingen: op kantoor, in uw showroom, maar ook op evenementen en / of vakbeurzen.

Onze textielframes zijn ook met akoestische demping verkrijgbaar. Ideaal als scheidingswand in uw kantoor of akoestisch frame in uw vergaderruimte.  Ook de akoestische materialen worden gemaakt van gerecycled materiaal en zijn ultra-duurzaam. 

Meer weten? Contacteer ons via info@blackreindeer.nl of 0570 74 59 30!