Veelgestelde vragen

We hebben een lijst met veel gestelde vragen samengesteld. Vind al de antwoorden op jouw vragen!

Modulaire beursstand

Een modulaire beursstand is een flexibele en aanpasbare stand die bestaat uit verschillende modules die gemakkelijk kunnen worden opgebouwd en aangepast aan jouw wensen. Een modulaire beursstand is ideaal voor bedrijven die vaker meedoen aan beurzen of evenementen.

Modulaire beursstands bieden diverse voordelen, zoals flexibiliteit, herbruikbaarheid en aanpasbaarheid. Ze zijn kosteneffectief omdat ze hergebruikt kunnen worden voor verschillende evenementen. Daarnaast kunnen ze opnieuw geconfigureerd worden en kunnen ze makkelijk vervoerd en opgebouwd worden.

Modulaire beursstands kunnen op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Je kunt ze aanpassen aan je merkidentiteit door gebruik te maken van aangepaste graphics, kleuren en logo’s. Daarnaast kun je extra elementen toevoegen, zoals verlichting, digitale schermen en meubilair, om de stand aantrekkelijker en functioneler te maken.

Een modulaire beursstand onderscheidt zich van een traditionele stand doordat hij flexibeler en aanpasbaarder is. Traditionele stands worden meestal op maat gemaakt en zijn minder flexibel in termen van aanpassingen en hergebruik. Modulaire stands kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende standruimtes en kunnen worden gedemonteerd en opgeslagen voor toekomstig gebruik.

Absoluut! Modulaire beursstands zijn juist ideaal voor kleine bedrijven vanwege hun kosteneffectiviteit en aanpasbaarheid. Ze stellen kleine bedrijven in staat om met een beperkt budget professioneel aanwezig te zijn op beurzen en evenementen. Bovendien kunnen modulaire stands gemakkelijk worden uitgebreid en aangepast naarmate het bedrijf groeit.

Ja, modulaire beursstands zijn ontworpen om gemakkelijk op te zetten zonder de noodzaak van gespecialiseerd gereedschap of ervaring. Ze worden geleverd met gedetailleerde instructies en zijn voorzien van gebruiksvriendelijke verbindingssystemen.

De tijd die nodig is om een modulaire beursstand op te zetten, hangt bijvoorbeeld af van de grootte van de stand. Over het algemeen kan een modulaire stand heel snel worden opgebouwd. Het verbinden van twee modules duurt minder dan 2 minuten. Het voordeel van modulaire stands is dat ze snel en efficiënt kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Ja, één van de belangrijkste voordelen van modulaire beursstands is hun herbruikbaarheid. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die meerdere keren kunnen worden gebruikt. Dit maakt modulaire stands een milieuvriendelijke keuze, omdat je ze niet na elk evenement hoeft weg te gooien. Je kunt ze opslaan en opnieuw gebruiken voor toekomstige beurzen en evenementen.

Vouwwand

Een vouwwand, ook wel bekend als pop-up displays of pop-up wanden, zijn draagbare en gemakkelijk op te zetten wanden die vaak gebruikt worden bij beurzen, presentaties of andere evenementen. Ze zijn gemaakt van een lichtgewicht frame dat zich uitvouwt en bedekt is met bedrukt materiaal om een aantrekkelijke visuele achtergrond te bieden.

Vouwwanden / Pop-up wanden bieden verschillende voordelen, waaronder draagbaarheid, eenvoudige installatie en aantrekkelijke visuals. Ze zijn compact en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze ideaal zijn voor reizen naar beurzen of evenementen. Daarnaast kunnen pop-up wanden snel worden opgezet zonder de noodzaak van gereedschap. Ze bieden ook een groot oppervlak voor grafische weergave, waardoor merken opvallen en de aandacht trekken.

Ja, vouwwanden / pop-up wanden zijn over het algemeen duurzaam en langdurig bruikbaar. Ze zijn gemaakt van stevige materialen zoals aluminium frames en duurzame bedrukte stoffen. Hierdoor kunnen ze vaker worden opgezet en afgebroken zonder dat de kwaliteit of de levensduur van de wanden in gevaar komt. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat pop-up wanden bestand zijn tegen slijtage en lang meegaan.

Ja, vouwwanden / pop-up wanden kunnen vaak worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf of evenement. Ze kunnen worden bedrukt met aangepaste graphics, logo’s en teksten om de merkidentiteit te weerspiegelen. Bovendien kun je met verschillende formaten vouwwanden nieuwe configuraties maken. Zo kun je kiezen wat het beste past bij je ruimte en doelen.

Het opzetten van een vouwwand / pop-up wand is over het algemeen snel en eenvoudig. Met de juiste instructies kan een pop-up wand binnen enkele minuten worden opgezet. Het frame vouwt zich gemakkelijk uit en het doek met een grafische print wordt bevestigd met een pees. Dit maakt pop-up wanden een tijdbesparende oplossing voor evenementen en beurzen.

Vouwwanden zijn voornamelijk ontworpen voor gebruik binnenshuis. Hoewel sommige vouwwanden enigszins waterbestendig zijn, is het over het algemeen niet aan te raden om ze bij slecht weer buiten te gebruiken. Voor buitenexposities zijn er speciale vouwwanden te gebruiken, gemaakt van materiaal die beter beschikbaar zijn tegen de invloeden van het weer.

Onze vouwwanden / pop-up wanden worden geleverd met handige draagtassen of koffers voor opslag en transport. Het frame kan worden ingeklapt tot een compact formaat en het doek kan veilig worden opgerold of gevouwen. Dit maakt het gemakkelijk om de pop-up wanden mee te nemen naar verschillende locaties en ze veilig op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Ja, vouwwanden zijn herbruikbaar en kunnen voor meerdere evenementen worden ingezet. Ze zijn duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. Het is belangrijk om ze zorgvuldig te op- en af te bouwen en op te bergen in de bijbehorende transporttas. Zo behouden ze hun kwaliteit en zijn ze klaar voor hergebruik.

Textielframe

Een textielframe is een frame gemaakt van aluminium, dat bedekt is met een bedrukt textiel. Het frame heeft een strakke en moderne uitstraling en wordt vaak gebruikt voor visuele presentaties, zoals reclame, decoratie, branding of als akoestisch paneel.

Textielframes bieden verschillende voordelen, zoals eenvoudige installatie, veelzijdigheid en een strakke presentatie. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en kunnen snel worden geüpdatet met nieuw textiel. Textielframes bieden een glad en strak oppervlak, waardoor de visuals optimaal tot hun recht komen.

Textielframes kunnen op diverse locaties worden gebruikt, zoals winkels, kantoren, beurzen, showrooms en evenementen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, afhankelijk van het materiaal en de afwerking. Textielframes kunnen aan de muur worden bevestigd, vrijstaand worden geplaatst of worden opgehangen om een opvallende visuele impact te creëren.

Nee, textielframes zijn niet alleen geschikt voor reclamedoeleinden. Ze kunnen ook worden gebruikt voor decoratie, branding en het creëren van sfeer in verschillende omgevingen. Bijvoorbeeld het tonen van kunstwerken, het aankleden van interieurs, het creëren van afscheidingen of het verbeteren van de akoestiek met geluiddempende panelen.

Ja, textielframes zijn over het algemeen eenvoudig te onderhouden. Het bedrukte textiel kan meestal worden verwijderd en gewassen, waardoor het gemakkelijk is om het schoon en fris te houden. Het frame zelf kan worden afgenomen met een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Vraag wel altijd even naar de onderhoudsinstructies, deze verschillen per textielsoort.

Ja, textielframes zijn herbruikbaar en kunnen voor langere tijd worden gebruikt. Het textiel kan worden vervangen door nieuwe grafische doeken, waardoor het frame opnieuw kan worden gebruikt voor verschillende campagnes, seizoenen of promoties. Dit maakt textielframes een duurzame en kosteneffectieve keuze voor visuele presentaties.

Ja onze textielframes worden gemaakt in verschillende afmetingen. Ook ronde vormen zijn mogelijk. Dit maakt textielframes geschikt voor verschillende ruimtes, of het nu gaat om kleine displays of grote wandvullende visuals.

Textielframes kunnen geschikt zijn voor buitengebruik, maar dit hangt af van de specifieke materialen en afwerkingen die worden gebruikt. Er zijn waterafstotende en UV-bestendige textielsoorten beschikbaar die beter bestand zijn tegen weersinvloeden. Geef specifiek aan dat je het textielframe buiten wilt gebruiken, dan zorgen we voor het juiste materiaal.

Lightbox

Een lightbox is een presentatiemiddel, ontworpen om afbeeldingen of grafische elementen op een aantrekkelijke en opvallende manier te verlichten. Het bestaat uit een frame met LED-verlichting en een doorschijnend doek waarop het beeld wordt weergegeven.

Lightboxen bieden verschillende voordelen, waaronder heldere en levendige visuals, eenvoudige installatie en energiezuinigheid. Door de gelijkmatige LED-verlichting achter het beeld ontstaat er een opvallend effect dat de aandacht van mensen trekt. Lightboxen zijn ook gemakkelijk op te zetten en te vervangen, waardoor ze flexibel en aanpasbaar zijn aan verschillende presentatiebehoeften.

Lightboxen worden veel gebruikt in verschillende omgevingen, zoals winkels, showrooms, beurzen, evenementen en horecagelegenheden. Ze zijn ideaal voor het presenteren van reclameboodschappen, productafbeeldingen, merklogo’s of decoratieve visuals. Lightboxen kunnen aan de muur worden bevestigd, vrijstaand worden geplaatst of worden gebruikt als onderdeel van een grotere stand of display.

Ja, één van de voordelen van lightboxen is dat ze vaak gemakkelijk te updaten zijn. De afbeeldingen worden afgedrukt op een doorschijnend textiel dat in het frame kan worden geplaatst. Hierdoor kun je de afbeeldingen eenvoudig vervangen om nieuwe boodschappen of visuals weer te geven. Dit maakt lightboxen flexibel en geschikt voor tijdelijke promoties of seizoensgebonden campagnes.

Ja, lightboxen zijn over het algemeen energiezuinig vanwege het gebruik van LED-verlichting. LED’s verbruiken minder energie in vergelijking met traditionele verlichtingstechnologieën, waardoor ze milieuvriendelijker en kostenefficiënter zijn. Bovendien hebben LED’s een langere levensduur, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Ja, lightboxen zijn doorgaans eenvoudig te monteren. Ze worden geleverd met instructies en het benodigde montagemateriaal. Het frame kan in elkaar worden gezet en de afbeelding kan eenvoudig in het frame worden geplaatst.

Ja, lightboxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit maakt lightboxen geschikt voor verschillende toepassingen, of het nu gaat om kleine displayunits of grote muurvullende visuals.

Buizenframe

Een buizenframe is een constructie gemaakt van metalen buizen die gebruikt wordt als basis voor diverse presentatiedisplays. Deze frames kunnen dienen als ondersteuning voor banners, stoffen prints, panelen en andere visuele elementen die gebruikt worden bij presentaties, beurzen en evenementen.

Buizenframes bieden verschillende voordelen, zoals flexibiliteit, draagbaarheid en aanpasbaarheid. Ze zijn lichtgewicht en gemakkelijk te monteren en demonteren, waardoor ze ideaal zijn voor reizen naar verschillende evenementenlocaties. Bovendien kunnen buizenframes in verschillende configuraties worden opgebouwd en aangepast aan de specifieke presentatiebehoeften.

Buizenframes worden veel gebruikt op beurzen, conferenties, showrooms, winkels en andere evenementen. Ze dienen als visuele achtergronden, standwanden of displays om merkboodschappen, productinformatie en promotionele visuals te presenteren. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als fotowanden of achtergronden voor fotoshoots.

Ja, buizenframes zijn duurzaam en langdurig bruikbaar. Ze zijn gemaakt van stevige materialen zoals aluminium of stalen buizen, waardoor ze bestand zijn tegen herhaaldelijk opbouwen en afbreken. Hierdoor kunnen ze meerdere keren gebruikt worden, wat ze kosteneffectief maakt voor herhaaldelijk gebruik.

Ja, buizenframes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Ze kunnen worden samengesteld uit verschillende lengtes en zelfs schuine zijdes zijn mogelijk. Ze zijn geschikt voor zowel grote als kleine presentatiedisplays.

Ja, buizenframes zijn gemakkelijk te vervoeren omdat ze demonteerbaar zijn en compact kunnen worden opgeborgen. De buizen kunnen uit elkaar worden gehaald en andere onderdelen zoals koppelingen en visuals kunnen worden opgevouwen of opgerold. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te transporteren in meegeleverde draagtassen of koffers.

Handleiding

Ja! Je krijgt een duidelijke handleiding die jou precies laat zien hoe je jouw presentatiedisplay opbouwt. Het is ook mogelijk om een proefbouw te organiseren. Dat kan bij ons, of we komen naar jullie toe.

Visuals

Ja dat kan! We hebben een heel team aan ontwerpers zitten dat graag voor jou aan de slag gaat. We kunnen je ook van aanleverspecificaties voorzien.

Je krijgt van ons een document met aanleverspecificaties. Hierin staat onder andere uitgelegd wat voor type bestand we willen ontvangen en welke afmetingen het bestand moet zijn.

Opbouw

In principe verkopen we jou de stand. Daarna bouw jij de stand zelf op. Maar uiteraard kunnen we jouw beursdeelname ook volledig uit handen nemen. Daar maken wij graag een passend voorstel voor!

Zeker! We voeren altijd een prebuild uit. Dit kan bij jou op locatie, maar ook bij ons. Je bent altijd welkom.

Welk display

Er zijn veel verschillende type presentatiedisplays. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag om te bepalen welk systeem het beste bij jou past.

Staat jouw vraag er niet tussen?

We helpen je graag!

Interesse | Black Reindeer Productions