Trends in standbouw: 5 keer, wat is hot?

Trends in standbouw | Black Reindeer Productions

Uiteraard wil jij je merk altijd op laten vallen. Maar om op te vallen in de drukte van een beursvloer, moet je standontwerp altijd vooroplopen en de nieuwste trends volgen. Laten we eens kijken naar de huidige en komende trends in standbouw.

Duurzaamheid als leidende kracht

Duurzaamheid is niet langer een overweging. Het is een absolute must. Maak dus niet langer alleen indruk op beursbezoeker, maar ook op het milieu. Maak in jouw stand gebruik van groene elementen zoals gerecyclede materialen, energiezuinige verlichting en herbruikbare structuren.

Ons modulaire standbouwsysteem is vervaardigd uit duurzaam aluminium. Lees snel meer!

 

Interactieve ervaringen

Beursbezoekers willen meer dan alleen een visuele traktatie. Zij willen interactie. Gebruik daarom, als dit bij jouw merk past, augmented reality (AR) en virtual reality (VR) om bezoekers helemaal mee te nemen in jouw merkverhaal. Kortom: breng producten tot leven en betrek jouw beursbezoekers!

Modulaire en herbruikbare stand

Door gebruik te maken van modulaire standbouw kun je kosten besparen en duurzaamheid bevorderen. Dankzij modulaire standbouw is jou ontwerp flexibeler en herbruikbaarder. Het biedt tegelijkertijd ook ruimte voor creativiteit, omdat modulaire componenten op verschillende manieren kunnen worden geconfigureerd. 

Minimalistisch ontwerp, met een krachtige boodschap

Less is more lijkt het nieuwe motto op de beurs te zijn. Bedrijven kiezen steeds meer voor minimalistische ontwerpen met krachtige visuele elementen om hun boodschap helder over te brengen. Eenvoudige kleurenpaletten en strakke lijnen trekken aandacht, zonder afleiding. Maar maak ook gebruik van natuurlijke elementen zoals planten en hout (eventueel op print). Dit zorgt voor een ontspannen en gastvrije sfeer.

Less is more: ga naar de beurs met een minimalistisch design en een krachtige boodschap

Meld je aan voor workshops en lezingen

Bezoekers willen meer leren en ervaren op beurzen. Neem daarom workshops, lezingen en live demonstraties op in jouw beursprogramma. Hiermee kun jij je positioneren als een echte thought leader in jouw branche.

Kortom, duurzaamheid en interactiviteit zijn trends om te omarmen. Maar vergeet vooral ook niet om jouw standontwerp af te stemmen op jouw merkidentiteit en boodschap, zodat je een blijvende indruk maakt bij jouw doelgroep. Succes in een nieuw jaar met vakbeurzen!

Meer lezen?

Black Reindeer is een zusterbedrijf van The Inside. Samen hebben we jaren aan ervaring in standbouw. Al onze kennis hebben we gebundeld in interessante artikelen. Je vindt ze in onze kennisbank. Of lees het artikel hieronder!

Sluitend beurs budget | Black Reindeer Productions

Deelname aan een vakbeurs brengt kosten met zich mee. Om de financiële impact te beperken, is het belangrijk een gedetailleerd budget op te stellen.

Lees verder…

Heb jij nieuwe visuals nodig voor jouw stand? Ook daar kunnen we bij helpen.

Gepubliceerd op:

Categorie: Beursdeelname

Heb jij nieuwe visuals nodig voor jouw stand? Ook daar kunnen we bij helpen.