Beursstand op maat laten maken

Beursstand op maat laten maken

Beursstand op maat laten maken

Wil je een beursstand die écht opvalt en perfect past bij jouw merk of bedrijf? Laat dan een beursstand op maat maken door Black Reindeer. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van unieke en opvallende stands voor beurzen en evenementen.

Onze aanpak begint altijd met een persoonlijk gesprek, waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Op basis daarvan ontwerpen we een stand die volledig is afgestemd op jouw wensen en die perfect past bij jouw merk of bedrijf. Vervolgens gaan we aan de slag met de bouw van de stand, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige materialen en technieken.

Het resultaat? Een professionele en opvallende beursstand die gegarandeerd de aandacht trekt van potentiële klanten en jouw merk of bedrijf laat stralen op de beursvloer.

Wil je meer weten over het laten maken van een beursstand op maat door Black Reindeer? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Direct bellen of liever mailen

Dé standbouw specialist

Black Reindeer is dé specialist op het gebied van modulaire standbouw. Wij bouwen stands voor vakbeurzen en events. Daardoor zijn de specialisten van Black Reindeer dagelijks nationaal en internationaal actief in de standbouw. Bij ons is alles erop gericht een professionele standbouw te verzorgen van ontwerp, productie, plaatsing, afbouw tot opslag.

Niet alleen zijn we ervaren standbouwers, maar bovenal zijn we gepassioneerde vakmensen. Aan de ene kant denken we creatief, aan de andere kant weten we als geen ander jouw verhaal om te zetten in een unieke stand.

Beursstand op maat laten maken met Black Reindeer

Bij Black Reindeer weten we als geen ander jouw verhaal te vertellen. Dat komt doordat we ons verdiepen in jouw organisatie, doelen en missie. Op grond daarvan gaan we aan de slag om een passend ontwerp te maken voor jouw mobiele beursstand. Daarom luisteren we graag naar jouw verhaal, zoals wat zijn je drijfveren om een vakbeurs of event te bezoeken.

Wil je nieuwe klanten werven of bestaande relaties onderhouden? Of wil je misschien wel innovaties tonen aan jouw doelgroep? Kortom, we zorgen dat je een modulaire standbouw krijgt die past bij jouw verhaal.

Standbouw L formatie | Black Reindeer Productions

Beurswanden

Voordelen van een modulaire beursstand

De modulaire beursstand van Black Reindeer heeft als voordelen:

  • Snel en eenvoudig op locatie te installeren
  • Kan telkens hergebruikt worden
  • Voordelig in aanschaf
  • Vlotte afbouw van de beursstand
  • Makkelijk te transporteren
Meer weten over Beursstand op maat laten maken

Beursstand op maat laten maken zijn modulair inzetbaar

Onze beursstands zijn snel, eenvoudig op te zetten. Bovendien kun je al een basisstand voor een scherp tarief laten samenstellen. Dat je het daarnaast telkens weer opnieuw kan gebruiken betekent op langere termijn een behoorlijke kostenbesparing op je promotiebudget.

Kortom, wanneer je vaker deelneemt aan een beurs of evenement, is het veel handiger om een modulaire beursstand te kopen. Vooral een beursstand modulair maken is prijstechnisch vele malen goedkoper dan normale standbouw of vaste maatwerk beursstands.

Kom in contact met onze specialisten
Beursstand op maat laten maken

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier