Beursstanden

Beursstanden

Wanneer je zoekt op beursstanden ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat jij jouw bedrijf wilt laten zien op een beurs. Door middel van opvallende beursstanden zal jouw bedrijf opvallen tussen alle stands. Vandaar dat onze professionals graag meedenken met jou en jouw bedrijf. Daardoor kan Black Reindeer een unieke beursstand creëren. Bovendien is het ook mogelijk om bij Black Reindeer een stand te huren. Maar ook kun je jouw eigen beursstanden kopen en daarmee inzetten op ieder gewenst moment. Wil je meer informatie over onze beursstanden? Neem dan contact op met een van onze professionals voor meer informatie.

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Direct bellen of liever mailen?

Beursstanden

Laat je inspireren
Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier
Black Reindeer Productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: info@blackreindeer.nl

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01