Beurswand

Beurswand

Beursstands voorbeelden

Zoekt u naar beursstand voorbeelden? Oók daarvoor bent u bij Black Reindeer aan hét juiste adres. Zo kunnen wij niet alleen uw beursstand ontwerpen en realiseren. Maar ook voor beursstand voorbeelden kunnen wij u helpen. Zo kunt u middels beursstands voorbeelden inspiratie opdoen. Daardoor kunt u uw eigen beursstand bedenken.

Ons team van specialisten gaat deze wensen zo goed en nauwkeurig mogelijk proberen te verwerken in het ontwerp. Daarnaast denken wij natuurlijk ook graag met u mee bij een beursstands voorbeelden. Zo krijgt u een unieke stand waar u mee opvalt tijdens een beurs of expositie.

Wilt u weten wat Black Reindeer voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Direct bellen of liever mailen

Dé standbouw specialist

Black Reindeer is dé specialist op het gebied van modulaire standbouw. Wij bouwen stands voor vakbeurzen en events. Daardoor zijn de specialisten van Black Reindeer dagelijks nationaal en internationaal actief in de  standbouw. Bij ons is alles erop gericht een professionele standbouw te verzorgen van ontwerp, productie, plaatsing, afbouw tot opslag.

Niet alleen zijn we ervaren standbouwers, maar bovenal zijn we gepassioneerde vakmensen. Aan de ene kant denken we creatief, aan de andere kant weten we als geen ander jouw verhaal om te zetten in een unieke stand.

Beursstands voorbeelden met Black Reindeer

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier