Goedkope stand huren

Goedkope stand huren

Goedkope stand huren

Wanneer je op zoek bent naar goedkope stand huren ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Zo kun je bij Goedkope Standbouw niet alleen jouw eigen stand kopen. Maar ook beschikken wij over een ruim aanbod huurstands. Door middel van een goedkope stand huren kun je jouw producten, diensten of bedrijf tonen aan beursbezoekers. Doordat wij vooraf niet alle wensen kennen voor het maken van jouw stand is het aan te raden om jouw wensen door te geven. Daarop zullen onze specialisten samen met jou gaan kijken naar de beste opties. Wanneer je benieuwd bent naar meer informatie kun je daarvoor contact opnemen met Goedkope Standbouw.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier