Interactie op de beurs

Interactie op de beurs | Black Reindeer Productions

Wie houdt er niet van entertainment en interactie op de beurs om de boel op gang te houden? De drang om mee te doen zit in velen van ons. Het beste deel is dat dit heel simpel waar te maken is met technologie en menselijke interactie. Ga verder dan een “platte” presentatie. Verras jouw beursbezoekers met onverwachte elementen.

Het toevoegen van interactieve elementen zorgt voor een boeiende en leuke ervaring voor jouw publiek. Ook geeft het een persoonlijke touch aan jouw stand. Het entertainment, de activiteiten en de inrichting van jouw stand, maakt dat bezoekers jouw niet snel vergeten. Wij geven jouw vier tips om interactie te stimuleren.

Live stemmen

Tijd om deelnemers in actie te krijgen! Met de nieuwste technologieën kun je jouw publiek live ondervragen en direct feedback ontvangen! Of laat jouw publiek vragen stellen of een enquête invullen. Soms willen mensen hun mening delen zonder hun naam prijs te geven. Ook dan is – anoniem – live stemmen ideaal. Krijg eerlijke reacties en maximale betrokkenheid.

Integreer social media

Haal meer uit je evenement met social media. Maak een hashtag aan en moedig bezoekers aan om suggesties, opmerkingen, foto’s en video’s te delen op jouw Twitter, LinkedIn, Instagram of Facebook pagina. Zorg voor nog meer interactie op de beurs door de feed van jouw hashtags te projecteren.

Maak van jouw beursstand een bron van entertainment en interactie, en laat je bezoekers meeslepen in een onvergetelijke ervaring.

Interactie op de beurs: ga voor een wedstrijd

Daag jouw bezoekers uit met een prijs voor de winnaar en zie hoe het enthousiasme toeneemt! Houd de sfeer luchtig en laat de competitie een leuke manier zijn om jouw bezoekers te vermaken en te verbinden.

Een zinvolle give-away

Jouw bezoekers met een geweldige gadget laten verstrekken is leuk, maar alleen als het iets is waar ze echt wat aan hebben. Denk outside the box en biedt bijvoorbeeld een uniek item aan dat ter plaatse wordt gemaakt. Een gepersonaliseerde, herbruikbare tas? Als je wilt dat jouw gasten de give-away gebruiken, overweeg dan zeker om iets unieks aan te bieden!

Meer lezen?

Black Reindeer is een zusterbedrijf van The Inside. Samen hebben we jaren aan ervaring in standbouw. Al onze kennis hebben we gebundeld in interessante artikelen. Je vindt ze in onze kennisbank. Of lees het artikel hieronder!

Verzeker jezelf van de juiste boodschap in jouw visual | Black Reindeer Productions

Verzeker jezelf van de juiste visual

Een beursstand kent veel onderdelen. Als het gaat om de aandacht van jouw doelgroep trekken is het belang van een goed vormgegeven visual niet te ontkennen.

Lees verder…

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!