Duurzaamheid

Duurzaamheid Black Reindeer

Duurzaamheid

Bij Black Reindeer hechten we veel waarde aan duurzaamheid en werken we samen met leveranciers die dezelfde waarden delen. We beoordelen kritisch de grondstoffen en materialen die we gebruiken voor onze presentatiesystemen. Het merendeel van onze producten is gemaakt van herbruikbare materialen zoals aluminium, waardoor ze goed recyclebaar zijn.

Aluminium heeft tal van voordelen, zoals een licht gewicht, roestbestendigheid en de mogelijkheid om eindeloos gerecycled te worden zonder verlies van kwaliteit. Aan het einde van de levensduur kunnen onze producten van aluminium worden hergebruikt, waardoor de vraag naar nieuwe grondstoffen wordt verminderd en afval tot een minimum wordt beperkt.

Naast de recyclebaarheid bieden onze producten flexibiliteit, herbruikbaarheid en schaalbaarheid. Ze kunnen eenvoudig worden aangepast aan verschillende oppervlakken en ruimtes.

We streven niet alleen naar duurzaamheid en het verminderen van CO2-uitstoot in ons productassortiment, maar ook in het transport van onze producten. We bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor green shipping.