Hetraco

Projecten Hetraco | Black Reindeer Productions

Hetraco, de toonaangevende producent van ‘special fasteners’ zocht naar een krachtig standbouwsysteem om indruk te maken op vakbeurzen. Ze wilden een stand die hun bedrijf perfect vertegenwoordigde en hen jaar na jaar in staat stelde om deel te nemen aan diverse beurzen. Onze oplossing? Een innovatieve modulaire stand die zich aanpast aan elke oppervlakte en telkens weer een frisse uitstraling heeft.

Bij Black Reindeer hebben we een standontwerp gecreëerd voor Hetraco, volledig afgestemd op hun wensen en huisstijl. We hebben ervoor gezorgd dat de stand moeiteloos kan worden aangepast aan verschillende standoppervlaktes. Ons ontwerp omvat dynamische elementen zoals verlichting, een lightbox, berging en een boog, waardoor de stand eruit springt te midden van de concurrentie.

Samen met de medewerkers van Hetraco hebben we tijdens een prebuild de stand opgebouwd en alle ins en outs van het systeem laten zien. We hebben bewust gekozen voor een solide en technisch standbouwsysteem dat perfect aansluit bij Hetraco’s identiteit. Na de prebuild was Hetraco in staat om zelfstandig de stand op en af te bouwen.

Bij de volgende beursdeelname had Hetraco te maken met een groter standoppervlak. Maar met de toevoeging van enkele nieuwe elementen en visuals hebben we moeiteloos een stand met een frisse uitstraling gecreëerd. Uiteraard hebben we opnieuw een prebuild georganiseerd, zodat het op- en afbouwen van de stand gemakkelijk zou gaan.

Bij Black Reindeer gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We hebben niet alleen nagedacht over een standbouwsysteem, maar ook over een slimme transportoplossing om de stand eenvoudig van en naar de beurs te kunnen vervoeren. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook een interieurontwerp gemaakt voor Hetraco’s bedrijfsruimtes.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!