MiLabs

Een drukbezochte beursstand van MILabs met beeldschermen die technologie tonen, CT-apparaten op sokkels, en bezoekers in gesprek met vertegenwoordigers.

Milabs, wereldleider op het gebied van moleculaire beeldvorming, zocht een modulaire beursstand waarmee ze zelf op de beurs konden bouwen. Ze bezochten meerdere beurzen per jaar en wilden telkens een andere stand. Een modulaire beursstand bood hen de flexibiliteit die ze nodig hadden.

Voor een congres in Salzburg koos Milabs voor een hoekstand van Black Reindeer. Black Reindeer ontwierp een eilandstand met een wand waarin plug-and-play tv’s waren geïntegreerd. De wand was zo opgebouwd dat de binnenruimte kon dienen als berging. Naast de wand voorzag Black Reindeer Milabs van twee afsluitbare balies en meubels. De designmeubels pasten perfect bij het standontwerp en de huisstijl van Milabs.

De complete stand, inclusief meubels en tv’s, werd verpakt in handige transportkisten op wielen, zodat alles gemakkelijk kon worden vervoerd met een bus.

Na een succesvol congres in Salzburg werd de modulaire stand gebruikt in Chicago. Dit vereiste een herconfiguratie van de stand. Met toevoeging van enkele elementen en nieuwe visuals kreeg Milabs een nieuwe, geschikte stand. Omdat deze stand naar Amerika moest worden vervoerd, fabriceerde Black Reindeer een luchtvrachtgeschikte kist van multiplex.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!