Sparta

Voor Sparta hebben we een modulaire stand ontworpen die zowel in Utrecht als op Velofollies in Kortrijk een indrukwekkende E-Bike Experience achterliet. Ons doel was om bezoekers op een boeiende en interactieve manier kennis te laten maken met de nieuwste e-bikes van Sparta.

Het ontwerp van de stand combineerde strakke lijnen en opvallende groene accenten, wat zorgde voor een frisse en energieke uitstraling. De modulaire stand was voorzien van diverse opvallende elementen zoals de nieuwste e-bikes, proefritzones en interactieve displays, die de aandacht van bezoekers trokken en hen uitnodigden om meer te ontdekken. Bezoekers konden de nieuwste ontwikkelingen in fietstechnologie zien en werden aangemoedigd om de mogelijkheden van Sparta-fietsen zelf te ontdekken.

De positieve reacties van de bezoekers in zowel Utrecht als Kortrijk bevestigden het succes van onze presentaties. De innovatieve en boeiende stands zorgden ervoor dat Sparta opviel en een blijvende indruk achterliet op beide locaties.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!