Veno Wood Flooring

Tijdens Domotex in Hannover presenteerde Veno Wood Flooring zich met een stijlvolle en functionele stand, ontworpen door Black Reindeer. Onze doelstelling was om de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap van Veno Wood Flooring’s op een opvallende en professionele manier te tonen.

Het ontwerp van de stand combineerde strakke lijnen met warme houttinten, waardoor een uitnodigende sfeer werd gecreëerd die perfect aansloot bij de producten van Veno Wood Flooring. De modulaire stand omvatte diverse dynamische elementen, zoals interactieve displays, proefstukken van verschillende houtsoorten en strategisch geplaatste verlichting. Deze elementen trokken de aandacht van de bezoekers en hielden hun interesse vast.

In het midden van de stand waren vloerstalen en tafelopstellingen te vinden, waar bezoekers de verschillende houtvloeren konden bekijken en aanraken. De grote schermen toonden indrukwekkende video’s van het productieproces, wat extra inzicht gaf in de kwaliteit en het vakmanschap van Veno Wood Flooring.

De positieve feedback van de bezoekers bevestigde dat de presentatie een groot succes was. De combinatie van esthetiek en functionaliteit zorgde ervoor dat de stand opviel en een blijvende indruk maakte.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!