Stand beurs

Stand beurs

Stand beurs

Door middel van een stand beurs kun je jouw bedrijf tentoonstellen aan de bezoekers. Niet alleen kun je een stand beurs gebruiken om jouw producten aan de bezoeker te laten zien. Maar ook kun je de bezoeker kennis laten maken met jouw bedrijf en werkzaamheden in het bedrijf. Bovendien kun je door middel van ons unieke concept jouw eigen beursstand op ieder gewenst moment uitbreiden. Wanneer je enkele beurzen per jaar doet is er ook een optie om een stand beurs te huren bij Black Reindeer. Daardoor kun je toch jouw persoonlijke etalage krijgen op een gewenste beurs. Wanneer je benieuwd bent naar meer informatie over onze beschikbare beursstands kun je daarvoor contact opnemen met Black Reindeer.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier