Stand voor beurs

Stand voor beurs

Door een stand voor beurs kun jij jouw bedrijf laten opvallen tussen alle beursstands. Daardoor genereer je niet alleen aandacht van de bezoeker. Maar ook zal een bezoeker jouw bedrijf of bedrijfsnaam beter onthouden. Daardoor genereer je bekendheid bij nieuwe bezoekers. Een stand voor beurs kan zowel groot als klein worden uitgevoerd. Door middel van het unieke concept van Black Reindeer kun je ten alle tijden jouw eigen stand uitbreiden. Op die manier kun je klein beginnen en groot uitpakken. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een stand voor beurs te huren. Bijvoorbeeld wanneer je enkele beurzen per jaar doet is dit een goede optie. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met Black Reindeer voor meer informatie.

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Direct bellen of liever mailen?

Stand voor beurs

Laat je inspireren
Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier
Black Reindeer Productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: info@blackreindeer.nl

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01