Stand voor beurs

Stand voor beurs

Stand voor beurs

Door een stand voor beurs kun jij jouw bedrijf laten opvallen tussen alle beursstands. Daardoor genereer je niet alleen aandacht van de bezoeker. Maar ook zal een bezoeker jouw bedrijf of bedrijfsnaam beter onthouden. Daardoor genereer je bekendheid bij nieuwe bezoekers. Een stand voor beurs kan zowel groot als klein worden uitgevoerd. Door middel van het unieke concept van Black Reindeer kun je ten alle tijden jouw eigen stand uitbreiden. Op die manier kun je klein beginnen en groot uitpakken. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een stand voor beurs te huren. Bijvoorbeeld wanneer je enkele beurzen per jaar doet is dit een goede optie. Ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met Black Reindeer voor meer informatie.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer is dé specialist op het gebied van modulaire standbouw. Wij bouwen stands voor vakbeurzen en events. Daardoor zijn de specialisten van Black Reindeer dagelijks nationaal en internationaal actief in de standbouw. Bij ons is alles erop gericht een professionele standbouw te verzorgen van ontwerp, productie, plaatsing, afbouw tot opslag.

Niet alleen zijn we ervaren standbouwers, maar bovenal zijn we gepassioneerde vakmensen. Aan de ene kant denken we creatief, aan de andere kant weten we als geen ander jouw verhaal om te zetten in een unieke stand.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier