Stand zelf opbouwen

Stand zelf opbouwen

Wil je een stand zelf opbouwen? Veelal krijg je te maken met diverse regels en veiligheidsvoorschriften. Zo kan je Black Reindeer inschakelen om dit euvel op te lossen. Zo hoef je niet te zorgen voor een stand zelf opbouwen. Doordat de specialisten van Black Reindeer dagelijks deze diensten verzorgen beschikken ze niet alleen over de kennis maar ook worden alle veiligheidseisen in acht genomen. Naast dat je een stand zelf opbouwen kan laten verzorgen door Black Reindeer ben je ook voor ontwerp en realisatie aan het juiste adres bij ons. Zo kan je een stand kopen of huren bij Black Reindeer. Doordat ons unieke concept jouw stand modulair maakt kun je zelf jouw stand opbouwen. Daardoor kan je op vrijwel iedere gewenste beurslocatie opbouwen en je bedrijf tentoonstellen aan bezoekers. Wanneer je meer informatie wilt over jouw stand zelf opbouwen, of de werking van onze systemen kan je contact opnemen met een van onze professionals.

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Direct bellen of liever mailen?

Stand zelf opbouwen

Laat je inspireren
Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier
Black Reindeer Productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: info@blackreindeer.nl

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01