Standbouw Leeuwarden

Standbouw Leeuwarden

Standbouw Leeuwarden? Welkom bij Black Reindeer

Gedurende uw zoektocht op het internet bent u uitgekomen bij standbouw Leeuwarden. Dan heten wij u welkom bij standbouwbedrijf Black Reindeer. Wij bouwen verschillende soorten stands voor diverse vakbeurzen en events, zoals in Leeuwarden. Wij bouwen dan ook stands voor bedrijven. Die nationaal als internationaal kunnen worden ingezet om op een professionele manier zichtbaar te zijn voor de doelgroep.

Wij zijn een creatieve club met gepassioneerde vakmensen. Wij denken graag in een creatieve oplossingen op maat. Ons doel is: jouw bedrijfsverhaal omzetten in een unieke stand.

Direct bellen of liever mailen

Elk ontwerp begint met een goed verhaal

Bij Black Reindeer weten we als geen ander jouw verhaal te vertellen. Dat komt doordat we ons verdiepen in jouw organisatie, doelen en missie. Op grond daarvan gaan we aan de slag om een passend ontwerp te maken voor jouw unieke beursstand. Daarom luisteren we graag naar jouw verhaal, zoals wat zijn je drijfveren om een vakbeurs of event te bezoeken.

Wil je nieuwe klanten werven of bestaande relaties onderhouden? Of wil je misschien wel innovaties tonen aan jouw doelgroep? Kortom, we zorgen dat je een unieke standbouw krijgt die past bij jouw verhaal.

Standbouw Leeuwarden, altijd een oplossing op maat

Wanneer je opzoekt bent naar standbouw Leeuwarden, dan zou het mogelijk kunnen zijn dat je misschien in WTC Expo een unieke stand wilt laten opzetten om jouw relaties en doelgroep te ontmoeten. De standbouwers vanzijn ontzettend vakbekwaam in het ontwerpen en neerzetten van unieke standbouw Leeuwarden.

Creativiteit en ervaring is volop aanwezig binnen het team. Laat je gerust inspireren met een kop koffie bij ons op locatie!

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier