Standbouw

Standbouw

Standbouw

Wanneer je opzoek bent naar standbouw ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Zo kun je bij Black Reindeer niet alleen jouw eigen stand kopen. Maar ook huren is een van de mogelijkheden. Zo moet een beursstand niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ons uniek en modulair concept zorgt ervoor dat je je stand steeds kan uitbreiden, ongeacht te grootte van de stand. Je kan kiezen tussen een aantal kant-en-klare mogelijkheden op deze pagina of zelf je stand naar eigen wens samenstellen. Wil je direct al meer informatie ontvangen over het huren of kopen van een stand? Neem dan direct contact op voor meer informatie.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer is dé specialist op het gebied van modulaire standbouw. Wij bouwen stands voor vakbeurzen en events. Daardoor zijn de specialisten van Black Reindeer dagelijks nationaal en internationaal actief in de standbouw. Bij ons is alles erop gericht een professionele standbouw te verzorgen van ontwerp, productie, plaatsing, afbouw tot opslag.

Niet alleen zijn we ervaren standbouwers, maar bovenal zijn we gepassioneerde vakmensen. Aan de ene kant denken we creatief, aan de andere kant weten we als geen ander jouw verhaal om te zetten in een unieke stand.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier