Standbouwers

Standbouwers

Standbouwers

Zoek je naar standbouwers? Daarvoor ben je bij Black Reindeer aan hét juiste adres. Zo kan je standbouwers inschakelen wanneer je jouw beursstand wilt laten opbouwen. Wanneer je zoekt naar standbouwers kom je al snel uit bij dé standbouwers van Black Reindeer. Doordat wij het gehele proces van ontwerp tot realisatie van A tot Z weten kunnen wij je als geen ander helpen. Zo zijn onze bouwers op de hoogte van alle regels en veiligheidsvoorschriften. Niet alleen kan jouw stand daardoor veilig worden opgebouwd. Maar ook kunnen wij je voorzien van tips en adviezen.

Het unieke modulaire concept van Black Reindeer zorgt dat je jouw stand steeds kan uitbreiden, ongeacht te grootte van de stand. Je kan kiezen tussen een aantal kant-en-klare mogelijkheden. Wil je direct al meer informatie ontvangen over het kopen of huren van een stand? Neem dan contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier