Blaas jouw bestaande beursstand nieuw leven in

Blaas bestaande beursstand nieuw leven in | Black Reindeer Productions

Jouw beursstand krijgt aardig wat te verduren. Na slechts een paar events kan jouw beursstand er wat rommelig uitzien. Door verzending, installatie, demontage en gebruik. Naast de cosmetische deuken kan je beursstand er ook afgezaagd uitzien, als je keer op keer eenzelfde stand presenteert. Aangezien velen van ons moeten roeien met de riemen die we hebben volgen hier een aantal budget-vriendelijke oplossingen om jouw bestaande beursstand nieuw leven in te blazen.

Allereerst gaat het oppeppen van jouw bestaande stand sowieso het makkelijkst als je beschikt over een modulaire beursstand. Hierin zijn incidentele reparaties en upgrades gemakkelijk uit te voeren als dat nodig is.

Een goede reiniging

Wit is een populaire kleur in het design van een beursstand. Tegelijkertijd is wit meedogenloos als het gaat om tekenen van slijtage. Een goede reiniging kan wonderen verrichten en is een snelle winst. Terwijl jij de mouwen opstroopt, vergeet dan niet de “voeten” van jouw beursstand en andere onderdelen die zich bij de grond bevinden goed schoon te maken. Houdt ook rekening met transparante elementen en schermen. Door deze schoon te maken vlak voor de show, ziet het er allemaal een stuk frisser uit.

Jouw stand krijgt aardig wat te verduren... Een goede reiniging, vervangen van beschadigde onderdelen, aanpassing van verlichting en layout verlengen de levensduur van jouw beursstand.

Vervang beschadigde onderdelen

Is een poetsbeurt niet meer voldoende, dan is het mogelijk om onderdelen te vervangen. Heb je krassen op het bovenblad van de balie, dan hoeft niet de hele balie vervangen te worden. Enkel het bovenblad is voldoende. Als je dan toch iets vervangt, kijk dan ook kritisch of je nog steeds hetzelfde product wilt. Maak een kleine, esthetische, wijziging door te kiezen voor een andere kleur, textuur of materiaal.

Pas de verlichting aan

Effectieve verlichting kan een stand maken of breken. Ook kan het een stand opfleuren, er moderner of gastvrijer uit laten zien. Kijk goed naar waar je licht plaatst en in welke tint. Door displays, planken of kleine uitsparingen te verlichting ziet jouw stand er al weer heel anders uit.

Pas de layout van jouw beursstand aan

Is jouw beursstand niet zozeer versleten maar ben je toe aan een ruimtelijke aanpassing? Kijk dan hoe je de verschillende onderdelen van jouw stand kunt verplaatsen om een nieuwe look te creëren. Door een aantal modulaire elementen te verplaatsen zorg je gemakkelijk voor een nieuwe lay-out. Afhankelijk van hoe ingewikkeld jouw stand in elkaar zit is het verstandig om samen met ons de mogelijkheden te bekijken.

Beursstands moeten, net als face-to-face marketeers, representatief zijn voor de organisatie. Gewapend met bovenstaande adviezen ben je in ieder geval in staat om de levensduur van jouw stand te verlengen.

Meer lezen?

Black Reindeer is een zusterbedrijf van The Inside. Samen hebben we jaren aan ervaring in standbouw. Al onze kennis hebben we gebundeld in interessante artikelen. Je vindt ze in onze kennisbank. Of lees het artikel hieronder!

Bewijs de waarde van beursdeelname | Black Reindeer Productions

Bewijs de waarde van beursdeelname

Gebruik meer dan alleen het aantal leads. Beurzen zijn vaak grote kostenposten en veel regelwerk. Daarom is het belangrijk om goed te onderzoeken wat de resultaten zijn van jouw beursdeelname

Lees verder…

Heb jij nieuwe visuals nodig voor jouw stand? Ook daar kunnen we bij helpen.

Gepubliceerd op:

Heb jij nieuwe visuals nodig voor jouw stand? Ook daar kunnen we bij helpen.