Over Black Reindeer

Over Black Reindeer

Bouw je eigen professionele stand

Wij zijn een team van vak fanaten met jaren ervaring in presentatiesystemen, standbouw en beurzen.

Gedurfd. No-nonsense. Veelzijdig. Wij zijn Black Reindeer Productions. 

Onze werkwijze

Black Reindeer is dé partner voor beursstands en presentatiesystemen. Ons aanbod varieert van vouwwanden en modulaire lightboxen tot op maat gemaakte beursstands. Alles vervaardigd uit hoge kwaliteit om jouw merk of bedrijf optimaal te presenteren.

Dankzij onze modulaire, schaalbare, systemen kun jij met één investering deelnemen aan diverse beurzen. Je kunt gemakkelijk de layout van jouw stand aanpassen, van een hoekstand naar een opvallende kopstand, of de grootte aanpassen van 3 naar 5 meter breed.

Als onderdeel van The Inside, een vooraanstaande internationale speler in de standbouwbranche, beschikken we over de expertise om jouw beursdeelname succesvol te maken. Onze verkoopadviseurs werken nauw met jou samen voor een gepersonaliseerd standbouw concept. Wij leggen onze focus op het volledig begrijpen van jouw behoefte, door vragen te stellen over beursfrequentie en opbouw tot transportwijze en het type evenementen waaraan wordt deelgenomen.

De creatieve ontwerpers bij Black Reindeer brengen je boodschap en visie tot leven door middel van een indrukwekkend 3D-ontwerp van jouw stand. Na jouw goedkeuring van het ontwerp en de offerte, neemt een toegewijde projectmanager het stokje over om de realisatie van jouw stand-concept te begeleiden. De projectmanager ontzorgt en denkt mee van start tot finish.

Ons hele team zet zich in, om een resultaat te leveren dat verder gaat dan je verwacht. We staan klaar om vragen te beantwoorden of extra hulp te bieden, zowel voor, tijdens als na jouw deelname aan het event.

Met Black Reindeer aan je zijde wordt elk detail zorgvuldig beheerd, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: jouw presentatie en beurssucces.

Over Black Reindeer

Van alle markten thuis

Black Reindeer is een zusterbedrijf van The Inside B.V. The Inside is één van de grootste Nederlandse spelers op vlak van internationale standbouw.

Daar waar The Inside hoofdzakelijk stands ontwerpt en realiseert op verhuurbasis, focust Black Reindeer zich op de verkoop van mobiele en modulaire systemen. Op deze manier kunnen we binnen onze bedrijvengroep perfect inspelen op jouw wensen.

Contact | Black Reindeer Productions

Interesse in een unieke beursstand?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met je op.