Over Black Reindeer

Over ons | Black Reindeer Productions

Bouw je eigen professionele stand

Black Reindeer is jouw partner in presentatiesystemen.

Wij zijn een team van vak fanaten met jaren ervaring in presentatiesystemen, standbouw en beurzen.

Gedurfd. No-nonsense. Veelzijdig. Wij zijn Black Reindeer Productions. 

Hoe helpen wij onze klanten het beste vooruit? Deze vraag drijft ons iedere dag. We maken, ontwerpen en verkopen presentatiesystemen op jouw maat – en door dat we veel in eigen hand hebben, kunnen we optimaal inspelen op jouw behoefte! Of het nu om een lightbox, presentatiedisplay of modulaire stand gaat, van ons mag je van ons altijd een grenzeloze inzet verwachten.    

Een goede klik met onze relaties is de basis waarop we jou helpen te bouwen aan de zichtbaarheid van jouw producten of diensten. 

Naast de realisatie van allerlei presentatiesystemen voor evenementen of vakbeurzen kunnen wij uiteraard ook jouw beursdeelname volledig uit handen nemen of advies geven bij het optuigen van jouw eerste beurs-deelname. 

The Inside | Black Reindeer Productions

Van alle markten thuis

Black Reindeer is een zusterbedrijf van The Inside B.V. The Inside is één van de grootste Nederlandse spelers op vlak van internationale standbouw.

Daar waar The Inside hoofdzakelijk stands ontwerpt en realiseert op verhuurbasis, focust Black Reindeer zich op de verkoop van mobiele en modulaire systemen. Op deze manier kunnen we binnen onze bedrijvengroep perfect inspelen op jouw wensen.

Contact | Black Reindeer Productions

Interesse in een unieke beursstand?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Laat uw gegevens achter en we nemen contact met je op.