Batavus

Voor Batavus hebben we twee belangrijke projecten gerealiseerd: een indrukwekkende stand op de beurs in Utrecht en een volledig ingericht experience center in Ede.

Beursstand in Utrecht:

In Utrecht hebben we een unieke E-bike Xperience ontworpen. Ons doel was om bezoekers op een interactieve manier kennis te laten maken met de nieuwste e-bikes van Batavus. We creëerden een flexibele, modulaire stand met interactieve displays en opvallende lichtinstallaties die de aandacht van bezoekers trokken en vasthielden.

De Batavus E-bike Xperience op de beurs was een groot succes. Bezoekers werden ondergedompeld in de wereld van e-bikes, waar ze de nieuwste modellen konden testen en meer leerden over de technologie en voordelen van elektrische fietsen. De enthousiaste reacties van bezoekers toonden aan dat de Batavus E-bike Xperience een groot succes was.

 

Experience Center in Ede:

Daarnaast hebben we voor Batavus een state-of-the-art experience center in Ede ingericht. Het doel van dit center is om bezoekers een hands-on ervaring te bieden met de nieuwste e-bike technologieën en modellen van Batavus. Het center beschikt over een speciaal aangelegde testbaan, zodat bezoekers de fietsen in een realistische omgeving kunnen uitproberen.

De foto’s van het experience center in Ede laten zien hoe zorgvuldig we de ruimte hebben ontworpen om een optimale bezoekerservaring te garanderen. We hebben gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een slimme indeling om een uitnodigende en inspirerende omgeving te creëren. Bezoekers kunnen hier de verschillende modellen e-bikes bekijken, aanraken en testen, terwijl ze geïnformeerd worden over de nieuwste innovaties en voordelen van elektrische fietsen.

Beide projecten laten zien hoe Batavus en Black Reindeer samenwerken om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-bikes op een innovatieve en boeiende manier te presenteren.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!