KOGA

Tijdens Velofollies in Kortrijk presenteerde KOGA zich met een indrukwekkende en moderne stand, ontworpen door Black Reindeer. Onze doelstelling was om de nieuwste modellen en de hoogwaardige kwaliteit van KOGA-fietsen op een opvallende en aantrekkelijke manier te tonen.

Het ontwerp van de stand combineerde strakke lijnen met opvallende blauwe accenten, wat zorgde voor een frisse en professionele uitstraling. Centraal in de stand stonden verschillende modellen van KOGA-fietsen, zorgvuldig gepresenteerd om bezoekers de kans te geven om de fietsen van dichtbij te bekijken en de innovatieve kenmerken te ervaren.

KOGA is bekend om zijn toewijding aan perfectie en innovatie in de fietsindustrie. Op Velofollies 2020 hebben we deze waarden perfect belicht door een stand te creëren die zowel informatief als inspirerend was. Bezoekers kregen de nieuwste ontwikkelingen in fietstechnologie te zien en werden aangemoedigd om de mogelijkheden van KOGA-fietsen zelf te ervaren.

De enthousiaste feedback van bezoekers onderstreepte het succes van de stand. De mix van interessante informatie en een aantrekkelijke presentatie zorgde ervoor dat KOGA op Velofollies een onuitwisbare indruk maakte.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!