Xpert Data

Een beursstand met 3 mensen bij DINTEK en DrayTek, waar bezoekers in gesprek zijn met vertegenwoordigers, omringd door technologieproducten en displays.

Xpert Data, importeur en distributeur van datacommunicatie- en netwerkproducten, levert hoogwaardige ICT producten aan partners in de Benelux. Met deelnames aan meerdere vakbeurzen per jaar, zoals de Installatie Vakdagen in Hardenberg, AMPER expo in Brno en de VSK beurs in Utrecht, heeft Xpert Data geïnvesteerd in een veelzijdige modulaire beursstand.

Deze stand, ontworpen om zelf op te bouwen, bevat diverse elementen waaronder een boog, een berging, een TV wand, schappen, een balie en bijpassend meubilair. De flexibiliteit van de modulaire structuur stelt Xpert Data in staat om de stand aan te passen aan verschillende beursomgevingen en thema’s.

De stand is gemakkelijk te vervoeren in een bus, dankzij de compacte verpakking en eenvoudige montage. Elk element van de stand, inclusief meubels en decoratie, is ontworpen om maximale visuele impact te garanderen en tegelijkertijd praktisch en transportvriendelijk te blijven. Hierdoor kan Xpert Data op elke beurslocatie een professionele en aantrekkelijke presentatie neerzetten.

Gepubliceerd op:

Wil jij een modulaire stand aanschaffen of sparren over presentatiemogelijkheden? We kijken er naar uit om je te helpen!