Standbouw RAI

Standbouw RAI

Standbouw RAI? Welkom bij Black Reindeer.

U heeft gezocht op standbouw RAI. Welkom bij Black Reindeer. Wij bouwen stands voor vakbeurzen en events zoals in de RAI. Dat wil zeggen dat wij nationaal en internationaal standbouw verzorgen voor diverse bedrijven en relaties. Bij ons is alles erop gericht een professionele standbouw te verzorgen van ontwerp, productie, plaatsing, afbouw en opslag.

Niet alleen zijn we ervaren standbouwers, maar bovenal zijn we gepassioneerde vakmensen. Aan de ene kant denken we creatief, aan de andere kant weten we als geen ander jouw verhaal om te zetten in een unieke stand.

Direct bellen of liever mailen

“Every great design begins with a better story”.

Bij Black Reindeer onderscheiden we ons door jouw verhaal op een unieke manier tot leven te brengen. We duiken diep in wat jouw organisatie, doelen en missie uniek maakt en ontwerpen op basis hiervan een beursstand die echt bij je past.

We zijn benieuwd naar je motivaties, of je nu nieuwe klanten wilt aantrekken, bestaande relaties wilt versterken of innovaties aan je doelgroep wilt presenteren. Zo garanderen we een standontwerp dat naadloos aansluit bij jouw ambities en verhaal.

Standbouw RAI, altijd maatwerk.

Als je zoekt op standbouw RAI, dan zou het mogelijk kunnen zijn dat je binnenkort in de RAI in Amsterdam graag een unieke standbouw wilt laten opzetten om jouw relaties te ontmoeten. De standbouwers van Black Reindeer zijn als geen ander vakkundig in het ontwerpen en bouwen van gave stands. Immers, ervaring en creativiteit is volop aanwezig in het team. Laat je dan ook eens gerust inspireren tijdens een persoonlijk gesprek!

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier