Standbouwer gezocht

Standbouwer gezocht

Standbouwer gezocht

Wanneer je zoekt op standbouwer gezocht ben je bij Black Reindeer aan het juiste adres. Zo is het mogelijk dat je door middel van een standbouwer gezocht jouw eigen stand wilt huren of zelfs wilt kopen. Doordat je bij Black Reindeer een divers aanbod vindt voor het kopen én huren van jouw eigen stand ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen onze professionals ervoor zorgen dat jouw stand veilig en snel wordt opgebouwd op de een beurslocatie. Door middel van het unieke concept kun je jouw eigen stand ten alle tijden uitbreiden. Wanneer je meer informatie wilt over standbouwer gezocht óf Black Reindeer kun je daarvoor contact opnemen met een van onze professionals.

Direct bellen of liever mailen

Over Black Reindeer

Black Reindeer biedt een uniek modulair concept waarmee je steeds jouw eigen beursstand kan uitbreiden. Ongeacht de grootte van de beursstand. Zo kun je er voor kiezen om een eigen beurs stand aan te schaffen. Dankzij onze jarenlange ervaring in standbouw en projectmanagement herleiden wij jouw beursdeelname tot een succes. Wij gebruiken kwalitatieve, duurzame materialen die bijdragen tot een piekfijne stand! Wij houden rekening met jouw individuele wensen, maken graag een ontwerp en geven je advies over je beursproject.

Huur je eigen stand

Wil je liever al het werk uit handen geven? Dan kan je een stand van ons huren, inclusief de op- en afbouw, transport en opslag van je stand. Zo komt er best wat kijken bij het bouwen van een stand. Bijvoorbeeld moet je rekening houden met de vastgelegde op -en afbouwuren, technische eisen die per beurs verschillen, je moet stroom en waterafvoer bestellen en je moet je aan de vaak korte deadlines houden. Dit uitzoekwerk kost tijd, en die tijd wil je wellicht liever in je dagdagelijkse taken steken. Maar wij hebben goed nieuws: wij kunnen dit voor jou volledig uit handen nemen! Neem direct contact op voor meer informatie.

Black reindeer productions

Nijmegensestraat 4A
7418 BZ Deventer

Contactgegevens

T: +31 (0)6 15 53 80 85
E: [email protected]

KvK: 75552124
BTW: NL8003.21.162.B01

Laat je inspireren

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang alle informatie die jij nodig hebt voor jouw beursstand, presentatiesysteem of display!

Bel ons, of neem contact met ons op via onderstaand formulier