Technologie en apps op vakbeurzen

Technologie vakbeurzen
Waar je ook om je heen kijkt, de kracht van technologie en apps wordt steeds duidelijker. Zo ook op de beursvloer. De juiste technologische hulpmiddelen en apps zijn in de dynamische wereld van vakbeurzen niet alleen handig, maar kunnen zelfs een cruciale rol spelen. We zetten 3 voordelen op een rijtje!

Verbeterde navigatie

Deze tip is eigenlijk voornamelijk voor beursorganisaties. Menig bezoeker van een vakbeurs zal het doolhof-gevoel namelijk herkennen. Bezoekers kunnen gemakkelijk hun oriëntatie verliezen in de zee van informatie en mogelijkheden. Met een mobiele app wordt het gemakkelijker om bezoekers naar de voor hen interessante stands te navigeren.

Technologie en apps op vakbeurzen zijn een revolutie voor exposanten en bezoekers.

Real-time informatie

Is er een mobiele app op jouw vakbeurs beschikbaar? Maak daar dan gebruik van! Je kunt jouw bezoekers direct op de hoogte brengen van productinformatie of presentaties/demonstraties die worden gegeven.

Leadbeheer

Ga je naar de beurs, dan spreek je ongetwijfeld veel potentiële leads. Deze wil je achteraf graag nog weer benaderen. Een app maakt het voor jou een stuk eenvoudiger om leadinformatie op te slaan voor toekomstige follow-up.

Meer lezen?

Black Reindeer is een zusterbedrijf van The Inside. Samen hebben we jaren aan ervaring in standbouw. Al onze kennis hebben we gebundeld in interessante artikelen. Je vindt ze in onze kennisbank. Of lees het artikel hieronder!

Trends in standbouw | Black Reindeer Productions

Trends in standbouw: 5 keer, wat is hot?

Om op te vallen in de drukte van de beursvloer, moet jouw standontwerp altijd vooroplopen en de nieuwste trends volgen.

Lees verder…

Jouw beursdeelname ook tot een succes maken? Daar helpen we graag bij!

Gepubliceerd op:

Jouw beursdeelname ook tot een succes maken? Daar helpen we graag bij!